Testimoni 04/04/2018

Rp234

Alhamdulillah ya allah.
Terimakasih Ibu Ririn Semarang sudah mempercayakan perabotan furniture kepada NZ Furniture Jepara

3 in stock

SKU: NZ-T1 Categories: ,

Description

ya allah. Alhamdulillah ya allah. Kulo panjenengan paringi orderan furniture malih teng awal bulan niki. kulo panjenengan paringi saget ngeten ya allah. Namung ya allah kulo nyuwon agung ngipun pengapunten panjenangan ya allah. Kulo mboten saget nglenggahaken ingkang sak mestinipun ya allah. Dateng nikmat engkang panjenengan parengaken dateng kulo sekeluarga ya allah.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Testimoni 04/04/2018”

Your email address will not be published. Required fields are marked *